Wat leer je?

 

In deze workshop Natural Skills staat de natuurlijke werking van onze psyche centraal en hoe deze ons mentale welzijn van nature ondersteunt. Je leert het natuurlijke fundament van de psychologie kennen en kritisch te kijken naar hoe onze manier van denken vaak tegen deze psychologische natuur ingaat.

 

Je maakt kennis met de vijf belangrijkste natuurlijke functies in de psychologie –Natural Skills – en hoe je deze bewust en effectief kunt inzetten.

 

Onze natural skills maken zichtbaar waarom sommige dingen psychologisch van nature wel werken en sommige dingen van nature niet. En als je weet wat wel werkt en wat niet, dan weet je automatisch de goede stappen te zetten. Je verliest dan geen energie meer aan dingen die van nature niet kunnen werken. En je leert hoe je kunt meezeilen met wat van nature wel werkt.

 

Je doet in deze workshop praktische kennis en kunde op van Natural Skills psychologie, die je meteen in de praktijk kunt toepassen.

 

Voor diegenen die zich hierin verder willen bekwamen is er tevens een speciale opleiding. Download voor meer informatie:  Brochure Coachen op Natural Skills 1. voorjaar 2024.pdf

 

Voor Wie?

 

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor coaches, psychologen, therapeuten, leidinggevenden en voor iedereen die extra verdieping zoekt in hoe onze psyche van nature vitaal functioneert.

 

Details & Data

 

De dagworkshops worden gegeven door Janine Schimmelpenninck in de regio Utrecht.

 

Dagworkshops  2024

  •  5 juli

9.30 - 16.30 uur

  •   5 oktober

9.30 - 16.30 uur

Investering

Deelname kost EURO 195,- incl BTW. Dit is inclusief dagarrangement en lesmateriaal.

 

Locatie

Landgoed de Horst     De Horst 1,     3971 KR Driebergen-Rijsenburg

 

Mee doen?

 

Geef je op via het contactformulier.